Hvem er vi

Vi er Käehne Coiffure. Vi er en kvalitetssalon med streg under kvalitet. Klippeteknikkerne er i top, og vi sætter en ære i at det ikke skal være nødvendigt at tage ind på Strøget for at få de allersidste frisure nyheder, det gør vi bl.a. ved følge med og deltage i alt hvad der rør sig omkring hår, både via netværk, Webinar, E-learning, DVD-kurser, almindelige kurser og meget andet. Hvis man har øjenene med sig er hver dag en inspiration. Der er en lille smagsprøve på vores arbejde på vores “Galleri” og “Insta-wall”

Vi har det som fast regel at der skal være tid til at tale med alle kunder stille og roligt før vi påbegynder nogen form for behandling.

Krøller, vi har altid været vilde med at klippe krøller, uanset om det er dine egne eller dem vi laver. Her kommer et livs interesse og erfaring med alle de måder krøller kan laves på, vores kunder til gode.

Farvearbejdet er nok lidt af et kendetegn for forretningen, alle de nye teknikker bliver flittigt brugt, uden at vi af den grund smider de ældre ud, de bliver jo ikke dårligere af at der kommer noget nyt, og frem for alt er vi omhyggelige med det vi laver for at sikre et optimalt resultat. Det kan betyde, du må indstille dig på at vi bruger den tid der skal til.

En meget stor hjælp til planlægning og udvikling af dit look, er vores specielle kundekartotek hvor vi har billeder af alt hvad vi gennem tiderne gør ved dit hår.

Man kan jo aldrig rigtig få nok af de mere specielle og outrerede sider af mode. Men det vigtigste vil altid være klædelighed og tilpasning til dig som type, ung som (Hvad skriver man her) moden, alle er velkommen. Derudover er specialsæt, langhårs opsætning og brudefrisurer blandt de ting vi mestre.

Robert Käehne Indehaver siden 1992