Haarprodukter.dk

Det har overordentlig stor betydning for dig, hvilke produkter du bruger til dit hår, for at du kan få det optimale ud af din klipning, farvning, permanent eller hvad du nu har fået af behandling. Det gælder lige så meget for de plejende, som for stylingprodukterne.

Her er en lille oversigt over hvilke mærker vi føre i salonen. Men du er meget velkommen til at komme ned og få en snak om hvilke produkter der gør det bedste for dit hår.

Vi arbejder på at få lavet en ny oversigt over alle produkter med beskrivelse af hver enkelt.

SEBASTIAN

Hele tiden de første med nye funky stylingprodukter til de nye stilarter. En unik frygtløs serie der gør det umulige muligt

SASSOON

For dig der vil have naturligt liv med fuld kontrol over din frisure.
For dig der ønsker blankt og velplejet hår.
For dig der er til diskret frisk duft.
For dig der sætter pris på et design, som pynter på ethvert badeværelse.
Kort sagt: SASSOON  
Den mest eksklusive serie for de kræsne, for hvem kun det bedste er godt nok, og som ønsker sig den ultimative luksus til håret.

System Professional

Klassisk superkvalitet, der hele tiden bliver ført up to date, mildt behageligt parfumeret med samme duft i alle produkter så der ikke opstår duftforvirring ved brug af flere produkter sammen. SP MEN er selvfølgelig parfumeret specielt til mænd.

Vital system

Specielt for jer der ikke kommer så godt ud af det med parfume og alligevel gerne vil have nogle kvalitetsprodukter.

Udvalgte

Produkter hvor vi ikke føre hele serien, men som har en enkelt eller flere ting der er så gode, sjove eller anderledes at det står på hylderne nu.

Værktøj

Føntørre, krøllejern, glatjern m.m.

Storkøbstilbud

Køb 5 produkter og få det billigste GRATIS.

Det giver faktisk en besparelse på 20 % Men du skal selv hente det, så sparre du også portoen. Ydermere må du finde dig i der står en professional frisør som kan rådgive dig.